ZA SREDNJOŠKOLCE – Osijek

ZA SREDNJOŠKOLCE – Osijek

Sekcija: BOLERO DANCE TEAM 2  – OSIJEK   (Upisi u tijeku! 099 3 779 799)

STAROSNI UZRAST:

Dečki i djevojke od 14 – 18 godina

PROGRAM:

Salsa (on1, on2), Bachata, Disco Fox, Argentinski Tango, Kizomba, sportski latinsko američki i standardni plesovi, Caribbean Show, Latin Show, Standard Show, Show Dance, Hip Hop

PLESNE KATEGORIJE:

Solo, duo, par, trio, grupa, formacija…

OPIS:                   

Upisom u srednjoškolske sekcije našeg centra osiguravate si savršenu tjelesnu aktivnost za Vašu dob koja će Vas okupirati, intrigirati i ponuditi Vam vrhunski izazov u svakom smislu. Bavljenje plesom karakterizira i sklapanje novih poznanstava, mnoštvo kvalitetnog druženja i zabave te na postignutom određenom nivou i mogućnost putovanja, nastupa pa čak i odlazaka na natjecanja.

Učite i savladajte nove vještine, upoznajte mogućnosti vlastitog tijela, usvojite društvene, radne i kulturne vrijednosti, potičite umjetnički i kreativni izričaj te razvijajte vlastiti tjelesni potencijal. Ples zaslužuje biti dijelom svakog „modernog“ mladog čovjeka!

Bilo da se odlučite za rekreativnu ili sportsku (natjecateljsku) varijantu ovog programa iskusit će te ubrzo dobrobiti bavljenja plesnim aktivnostima.

Rekreativno bavljenje plesom u našem centru ispunit će Vas u potpunosti, uz naš stručni tim napredovat će te vrlo brzo i biti zadovoljni vlastitim napretkom. Uz malo truda osjećat će te se vrlo sigurno na plesnom podiju plešući na latino partijima i partijima društvenih plesova te uživat u svakom svojem pokretu i druženju koje plesne aktivnosti nose.

Ples kao sport podrazumjeva predano učenje i pripreme na tjelesnoj, tehničkoj i plesno – elementarnoj izvrsnosti pojedinca da bi nakon savladavanja navedenih stavki bio sposoban samostalno vladati vlastitim tijelom, plesnom scenom i plesnom izvedbom na nastupima, revijama i natjecanjima.

Ponosni smo na medalje naših mladih plesača sa svjetskih i europskih prvenstava (IDO, WADF), međunarodnih natjecanja i više od 25 naslova prvaka RH u Salsi, Bachati, Disco Fox-u, latinsko – američkim, standardnim plesovima i kombinaciji 10 plesova (HSDS, HŠPS). Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama. Obratite nam se s povjerenjem!