PLESNI TEČAJ OSIJEK, Vukovar, Đakovo (latino, društveni, napredni)

PLESNI TEČAJ OSIJEK, Vukovar, Đakovo (latino, društveni, napredni)

Plesni tečaj u Osijeku, Vukovaru ili Đakovu pri našem klubu prilika je za sve ljubitelje plesa; početnike, rekreativce ili napredne plesače da uživaju u čarima plesnog pokreta, nauče nove plesove, plesne tehnike i elemente te usavršavaju stečeno plesno znanje. Višegodišnje iskustvo dovelo nas je do lako razumljive metodike plesnog rada, te je ona garancija brzog, lakog i zabavnog usvajanja plesnog gradiva za početne i rekreativne plesače. Radimo za Vas u Osijeku, Vukovaru, Đakovu i Vinkovcima…

Za napredne plesače garantiramo; odlično razumijevanje plesne tehnike, izolacija, gibanja tijela i elementarno usavršavanje. Mogućnosti Vaših tijela i uma potjerat ćemo do krajnjih granica na našem naprednom plesnom tečaju!

1. TEČAJ DRUŠTVENIH PLESOVA (Disco Fox, Foxtrot, Engleski i Bečki Valcer)

2. TEČAJ LATINO PLESOVA (Salsa, Bachata, Kizomba, Argentinski Tango)

3. NAPREDNI TEČAJ (latino / društveni)

4. PLESNI TEČAJ ZA MLADENCE

(UPISI U TIJEKU! Plesni klub “Bolero” Osijek, 099 3 779 799)

Plesni tečajevi latino i društvenih plesova u Osijeku, Vukovaru i Đakovu obuhvaćaju savladavanje po četiri najvažnija plesa današnjice. Primjena na svim zabavama, partijima, vjenčanjima i dr. prigodama.

Odlučili smo se za kvalitetu naučenoga programa a ne za kvantitetu, nekad je manje programa, puno više znanja i sigurnosti! Cilj nam je da završetkom našeg tečaja zaista znate plesati i da se osjećate ugodno, samostalno i sigurno na plesnom podiju.

Za one željne znanja, plesne širine i usavršavanja plesne tehnike uvijek Vam je na raspolaganju uključenje u našu Hobi naprednu plesnu grupu (pogledaj Hobi napredna plesna grupa Osijek) ili napredni plesni tečaj.

Plesni tečaj u Osijeku, Vukovaru i Đakovu pri našem klubu je podijeljen na početni (2 x tjedno po 60 min., mjesec dana), srednji stupanj (2 x tjedno po 60 min., dva mjeseca) i na napredni stupanj (2 x tjedno po 60 min. – tokom cijele godine, napredna hobi rekreativna grupa). Programi i metodika rada plod su 30 god. plesnog iskustva i rada s ljudima. Upis srednjeg i naprednog nakon početnog stupnja samo je Vaša odluka, sate možete pohađati mjesec za mjesec do kada to želite bez obaveza.

Bitno je napomenuti da znanjem s našeg početnog stupnja već možete samostalno i sigurno zaplesati u svakoj prilici. Želimo Vam ugodne plesne trenutke!

STAROSNI UZRAST:

Ne postoje ograničenja, uz malo volje i rada naše programe su savladali srednjoškolci, studenti, odrasli i umirovljenici. JEDNOSTAVNO JE – upišete se, učite, plešete, zabavljate se, ustrajete i naučite! Ne postoji osoba koja je željela plesati a nije uspjela naučiti!

OPIS:

Upisom na plesni tečaj u „Boleru“ osiguravate si savršenu tjelesnu aktivnost za svaku dob koja će Vas okupirati, intrigirati i ponuditi Vam vrhunski izazov u svakom smislu. Bavljenje plesom karakterizira i sklapanje novih poznanstava, mnoštvo kvalitetnog druženja i zabave!

Učite i savladajte nove vještine, upoznajte mogućnosti vlastitog tijela, usvojite društvene, radne i kulturne vrijednosti, potičite umjetnički i kreativni izričaj te razvijajte vlastiti tjelesni potencijal. Ples zaslužuje biti dijelom svakog „modernog“ čovjeka!

VODITELJ PLESNOG TEČAJA: Igor Vajnberger, učitelj sportskog i rekreativnog plesa. Šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu (HSDS – IDO), 13. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Salsi, 4. mjesto na WADF Europskom prvenstvu u Salsi, 2. i 8. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Mambu, 10. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u, 2. mjesto na WADF Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u… Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama.

Obratite nam se s povjerenjem – plesni klub „Bolero“, 099 3 779 799.