PLES ZA DJECU – ĐAKOVO, VUKOVAR – PREDŠKOLCI

PLES ZA DJECU – ĐAKOVO, VUKOVAR – PREDŠKOLCI

PLES ZA DJECU – ĐAKOVO, VUKOVAR – PREDŠKOLCI – “Prvi plesni korak”   (Upisi u tijeku! Plesni klub “Bolero” Osijek – 099 3 779 799)

STAROSNI UZRAST:

Dječaci i djevojčice od 3 – 7 god. starosti

OPIS:

Program “Prvi plesni korak” je zabavan i poticajan spoj plesa, sporta, rekreacije, glazbe i zabave za Vaše najmlađe koji odlično oblikuje i jača tijela vaših mališana te ih potiče na brojne izazove.

Program je rađen posebno za predškolski uzrast i svake godine osvježen s novim zabavnim koreografijama, igrama, vježbama i modelima učenja. Priprema je za buduće tjelesne, sportske i društvene aktivnosti i interakcije…

U našim predškolskim sekcijama odrastali su i razvijali se, naši plesači natjecatelji koji su ostvarili više od 30 naslova prvaka RH u raznim plesnim disciplinama i donosili medalje sa europskih i svjetskih prvenstava…

PROGRAM: 

Plesni rekreativni, sportski i revijalni program te plesne igre, učenje plesnih osnova klasičnih i modernih plesova, vježbe razgibavanja, istezanja, koordinacije i jačanja tijela.

Obilje gibanja, plesa i smijeha zaštitni su znak ove sekcije.

Nakon polaska u prvi razred otvaraju se mogućnosti daljnjeg plesnog obrazovanja Vašeg djeteta u osnovnoškolskim sekcijama našeg centra.

Znanje i iskustvo su na našoj strani, zajedno s Vama i Vašom djecom smo punih 25 godina!