HOBI NAPREDNA – REKREATIVNA PLESNA GRUPA – OSIJEK

HOBI NAPREDNA – REKREATIVNA PLESNA GRUPA – OSIJEK

Sekcija: HOBI NAPREDNA – REKREATIVNA PLESNA GRUPA – OSIJEK   (Plesni klub “Bolero” Osijek- Upisi u tijeku! 099 3 779 799)

Za napredne plesače garantiramo; odlično razumijevanje plesne tehnike, izolacija, gibanja tijela i elementarno usavršavanje. Mogućnosti Vaših tijela i uma potjerat ćemo do krajnjih granica na našem naprednom plesnom tečaju!

Za napredne plesače želimo da uživaju u čarima plesnog pokreta, nauče nove plesne tehnike i elemente te usavršavaju stečeno plesno znanje. Višegodišnje iskustvo dovelo nas je do lako razumljive metodike plesnog rada, te je ona garancija brzog, lakog i zabavnog usvajanja naprednog plesnog gradiva.

STAROSNI UZRAST:

Ne postoje ograničenja, uz malo volje i rada naše programe su savladali srednjoškolci, studenti, odrasli i umirovljenici. Jednostavno je… upišete, učite i plešete, zabavljate se i naučite! Ne postoji osoba koja je željela plesati a nije uspjela naučiti!

PROGRAM:

  1. LATINO PLESOVI – Salsa (on1, on2), Bachata, Kizomba, Merengue….
  2. DRUŠTVENI PLESOVI – Disco Fox, Argentinski tango, Bečki i Engleski valcer…

OPIS:                   

Naša Hobi napredna – rekreativna grupa namjenjena je polaznicima koji su uvijek u potrazi za više plesnog znanja i informacija ili za zabavnom i učinkovitom rekreacijom u dužem vremenskom periodu u ustaljenim terminima (tijekom cijele godine). Bitna je Vaša želja za učenjem, napredovanjem i rekreiranjem. Polaznici za upis u naprednu grupu moraju imati prethodno plesno iskustvo i znanje…

Ples je savršena tjelesna aktivnost za svaku dob koja će Vas okupirati, intrigirati i ponuditi Vam vrhunski izazov u svakom smislu. Bavljenje plesom karakterizira i sklapanje novih poznanstava, mnoštvo kvalitetnog druženja i zabave!

Program sekcije je plesno i elementarno vrlo širok, zabavan i atraktivan te na satima analitički razlagan u najmanje detalje i razumljivim, učinkovitim načinom prenošen polaznicima. Kako bi zaista shvatili način funkcioniranja plesnih struktura poučavamo Vas razmišljati i plesati na način kako to rade iskusni plesači.

Naše ključne osobine su veliko znanje, iskustvo i strpljenje kojima rješavamo sve Vaše probleme s kojima se susrećete u procesu plesne edukacije bilo da ste početnog, srednjeg ili naprednog nivoa te pružamo odgovore na sva Vaša pitanja.

Za uplaćenu članarinu kod nas u Plesnom klubu “Bolero” Osijek, dobivate puno, puno više, obratite nam se s povjerenjem!

VODITELJ HOBY GRUPE: Igor Vajnberger, učitelj sportskog i rekreativnog plesa. Šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu (HSDS – IDO), 13. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Salsi, 4. mjesto na WADF Europskom prvenstvu u Salsi, 2. i 8. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Mambu, 10. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u, 2. mjesto na WADF Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u… Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama!

Obratite nam se s povjerenjem – Plesni klub „Bolero“ Osijek – 099 3 779 799.