INDIVIDUALNI PLESNI SATI – OSIJEK, Vukovar, Đakovo (hobi, rekreacija, natjecanja…)

INDIVIDUALNI PLESNI SATI – OSIJEK, Vukovar, Đakovo (hobi, rekreacija, natjecanja…)

Individualni plesni sati najbrži su, najučinkovitiji i najkvalitetniji model plesnog učenja za pojedince/ke, parove ili male grupe polaznika ( 1 – 8 osoba max.) uz stručne voditelje.

Bilo da ste željni rekreacije ili tražite kvalitetno plesno znanje, idete za koji mjesec na vjenčanje, proslavu ili bilo koju svečanu prigodu te želite zaplesati i zaista sudjelovati na društvenim događajima, bilo da ste početnik, rekreativac, napredni plesač ili natjecatelj; individualni plesni sati su najkvalitetnije rješenje za Vas!

Termine i program individualnih plesnih sati određujete Vi prema vlastitim željama i prema dogovoru…

INDIVIDUALNI PLESNI SATI ZA PLESNE PROGRAME:

  • Latino (Caribbean) plesovi – Salsa (on1 & on2), Bachata, Kizomba, Merengue…
  • Latinsko – američki plesovi – Samba, Cha – Cha, Rumba, Paso Doble, Jive
  • Standardni plesovi – Engleski valcer, Tango, Bečki valcer, Slowfox, Quickstep
  • Društveni plesovi – Disco fox, Foxtrot, Argentinski Tango…

Javite nam se s povjerenjem – Plesni klub “Bolero” Osijek, 099 3 779 799

Voditelj individualnih sati: Igor Vajnberger, učitelj sportskog i rekreativnog plesa. Šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu (HSDS – IDO), 13. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Salsi, 4. mjesto na WADF Europskom prvenstvu u Salsi, 2. i 8. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Mambu, 10. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u, 2. mjesto na WADF Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u… Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama!