PLES ZA DJECU I MLADEŽ – OSIJEK – osnovnoškolci, srednjoškolci

PLES ZA DJECU I MLADEŽ – OSIJEK – osnovnoškolci, srednjoškolci

PLES ZA DJECU I MLADEŽ – OSIJEK – osnovnoškolci, srednjoškolci – Plesni klub “Bolero” Osijek –  099 3 779 799 – UPISI U TIJEKU!

LATINO SEKCIJA

– PLES ZA DJECU I MLADEŽ U OSIJEKU – Naša latino sekcija okuplja djecu i mladež rekreativce – početnike ali i natjecatelje. Ponosni smo na naše plesače koji su svojim trudom i zalaganjem osvojila više od 35 naslova prvaka RH u latinsko-američkim plesovima (HSPS), Salsi, Bachati i Disco Fox-u (HSDS – IDO), donosila u Hrvatsku medalje sa europskih i svjetskih prvenstava (IDO, WADF) iz Italije, Rusije, Švicarske, Mađarske, Slovenije, Češke…

Pridružite nam se, plešite, putujte i učite uz nas 🙂

PROGRAM:

Salsa (on1, on2), Bachata, Merengue, Disco Fox, Argentinski Tango, Kizomba, sportski latinsko američki i standardni plesovi, Caribbean Show, Latin Show, Standard Show, Show Dance, Hip Hop

  • OSNOVNOŠKOLCI
  • SREDNJOŠKOLCI

PLESNE KATEGORIJE:

Solo, duo, par, trio, grupa, formacija…

OPIS:

Upisom Vašeg djeteta u latino osnovnoškolske sekcije našeg centra osiguravate mu aktivan tjelesni razvoj, obilje kretanja, učenje i savladavanje novih vještina, upoznavanje mogućnosti vlastitog tijela kao i usvajanje društvenih, radnih i kulturnih vrijednosti. Plesom potičemo umjetnički i kreativni izričaj te razvijamo tjelesni potencijal svakog djeteta.

Bilo da se odlučite za rekreativnu ili sportsku (natjecateljsku) varijantu ovog programa Vaše dijete će iskusiti dobrobiti bavljenja plesnim aktivnostima.

REKREATIVNO BAVLJENJE PLESOM u našem centru podrazumijeva svjesnost nas koji radimo s djecom da u toj dobi prolaze kroz osjetljivu životnu fazu i da doživljavaju burne promjene u rastu i razvoju. Ni u kojem slučaju ne dijelimo djecu na „više“ i „manje“ sposobne već ih usmjeravamo i dajemo im tjelesne zadatke prema njihovim trenutnim mogućnostima, pa prema tome i ocjenjujemo njihov napredak.

PLES KAO SPORT podrazumjeva predano učenje i pripreme na tjelesnoj, tehničkoj i plesno – elementarnoj izvrsnosti djeteta da bi nakon savladavanja navedenih stavki bilo sposobno samostalno vladati vlastitim tijelom, plesnom scenom i plesnom izvedbom na nastupima, revijama i natjecanjima.

Ponosni smo na medalje naših mladih plesača sa svjetskih i europskih prvenstava (IDO, WADF), međunarodnih natjecanja i više od 35 naslova prvaka RH u Salsi, Bachati, Disco Fox-u, latinsko – američkim, standardnim plesovima i kombinaciji 10 plesova (HSDS, HŠPS). Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama.

Obratite nam se s povjerenjem!

VODITELJ LATINO SEKCIJE ZA DJECU i MLADEŽ: Igor Vajnberger, učitelj sportskog i rekreativnog plesa (Hrvatski Sportski Plesni Savez HSPS – WDSF). Šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu, voditelj s međunarodnim iskustvom i priznanjima, osvajač 2. mjesta na SP u Mambu, 10. mjesta na SP u Disco Fox-u, 13. mjesta na SP u Salsi…Licencirani plesni sudac za umjetničke, parovne i street plesove (Hrvatski Show Dance Savez – HSDS – IDO), internacionalni plesni sudac za umjetničke plesove (World Artistic Dance Federation – WADF)