LATINO SOLO REKREACIJA ZA ŽENE – OSIJEK, VUKOVAR

LATINO SOLO REKREACIJA ZA ŽENE – OSIJEK, VUKOVAR

LATINO SOLO REKREACIJA ZA ŽENE – OSIJEK, VUKOVAR   (UPISI U TIJEKU! Plesni klub “Bolero” Osijek – 099 3 779 799)

Nešto sasvim drugačije, ostavite brige na nekoliko sati tjedno, zabavite se, vježbajte i napredujte s nama tjelesno, plesno i emocionalno!

Ovaj program ispunit će skoro svaku Vašu plesnu, emocionalnu i tjelesnu potrebu, nemojte pitati da li je za Vas – DA, za Vas je! Za svaku ženu koja je željna plesa, gibanja, kretanja, rekreacije i opuštanja!

Pridružite nam se…

Osijek – uto i čet od 17.30 – 18.30 ili sub i ned od 19.00 – 20.00
Vukovar – četvrtkom od 19.30 – 21.00

PROGRAM:

Latino solo rekreacija za žene uključuje atraktivni i senzualni solo plesni program latino plesova Salsa, Bachata, Merengue, Kizomba, Argentinski Tango, Jive, Cha – Cha, Samba, Rumba… i vježbe zagrijavanja, istezanja, razgibavanja, snage i koordinacije.

Program je izrađen na temeljima plesnog lady styling-a latino plesova. Sadrži senzualne tjelesne izolacije i pokrete gornjeg dijela tijela, zanimljiv i precizan rad stopala, ogromnu plesno – elementarnu širinu, atraktivan je, vrlo zabavan, tjelesno izazovan i vodi emocionalnom ispunjenju i opuštanju!

OPIS:                   

Upisom u latino solo rekreaciju za žene osiguravate si savršenu tjelesnu aktivnost koja će Vas okupirati, intrigirati i ponuditi Vam vrhunski izazov u svakom smislu. Bavljenje plesom karakterizira i sklapanje novih poznanstava, mnoštvo kvalitetnog druženja i zabave.

Učite i savladajte nove vještine, upoznajte mogućnosti vlastitog tijela, usvojite plesne, društvene, radne i kulturne vrijednosti, potičite umjetnički i kreativni izričaj te razvijajte vlastiti tjelesni potencijal. Ples zaslužuje biti dijelom svakog „modernog“ čovjeka!

Rekreativno bavljenje plesom u našem centru ispunit će Vas u potpunosti, uz naš stručni tim napredovat će te vrlo brzo i biti zadovoljni vlastitim napretkom.

Obratite nam se s povjerenjem!