ZA MLADENCE – PLESNI VODIČ ZA MLADENCE

ZA MLADENCE – PLESNI VODIČ ZA MLADENCE

PRVI SVADBENI PLES – NEPROCJENJIVO ISKUSTVO!

Naš zadatak je učiniti Vaše vjenčanje i izvedbu svadbenog plesa jedinstvenim i glamuroznim događajem. Vaša plesna rutina, „krojena“ samo za Vas, iznijet će Vašu osobnost i karakter u prvi plan!

INDIVIDUALNI PLESNI PROGRAM: * mladenci i kumovi * * roditelji * * uzvanici *

PLESNI VODIČ ZA MLADENCE:

1.) PLANIRAJTE PLESNE PRIPREME NA VRIJEME – Dogovorite i krenite s plesnim pripremama na vrijeme. Učenje plesa će biti jako zanimljivo, ali i traje neko vrijeme… Na kraju, bit ćete vrlo zadovoljni i ugodno iznenađeni postignutim. Za mladence koji nemaju puno vremena, spremni smo učiniti „nemoguće“ u vrlo kratkom roku.

2.) ODABIR PJESME ZA „PRVI PLES“ – Odaberite dvije ili tri pjesme, donesite ih na prvi individualni sat. Voditelj će Vam pomoći savjetom odabrati najprikladniju za Vaš „prvi ples“.

3.) KOREOGRAFIJA ILI SLOBODNA IZVEDBA – Ovisno o vremenu koje želite i možete uložiti u plesne pripreme i ranije eventualno plesno iskustvo, moguće su obje opcije. Vaš „prvi ples“ mogu biti klasični Valcer ili Disco Fox, romantična Rumba ili Bachata, strastveni Argentinski Tango ili čak fantastična Salsa…!

4.) BUDITE STRPLJIVI I OPUŠTENI – Na individualne sate krenite „slobodnom voljom“. Iskoristite ples kao aktivnost za opuštanje i zabavu prolazeći kroz kaotičan i zahtjevan period pripreme svadbene svečanosti.

5.) UŽIVAJTE U PRIPREMI I IZVEDBI „PRVOG PLESA“ – „Prvi ples“ najljepši je poklon za Vas i Vašu životnu partnericu, kao i za sve uzvanike svadbene svečanosti. Uz nas, uživajte u tom neponovljivom i nazaboravnom trenutku!

Za Vaš svadbeni ples pobrinut će se Igor Vajnberger, šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu, voditelj s međunarodnim iskustvom i priznanjima, osvajač 2. mjesta na SP u Mambu, 10. mjesta na SP u Disco Fox-u, 13. mjesta na SP u Salsi.