ZA OSNOVNOŠKOLCE – Osijek

ZA OSNOVNOŠKOLCE – Osijek

Sekcija: BOLERO DANCE TEAM 1  – OSIJEK   (Upisi u tijeku! 099 3 779 799)

STAROSNI UZRAST:

Dječaci i djevojčice:

– 1. – 4. razred

– 5. – 8. razred

PROGRAM:

Salsa (on1, on2), Bachata, Disco Fox, Argentinski Tango, Kizomba, sportski latinsko američki i standardni plesovi, Caribbean Show, Latin Show, Standard Show, Show Dance, Hip Hop

PLESNE KATEGORIJE:

Solo, duo, par, trio, grupa, formacija…

OPIS:

Upisom Vašeg djeteta u osnovnoškolske sekcije našeg centra osiguravate mu aktivan tjelesni razvoj, obilje kretanja, učenje i savladavanje novih vještina, upoznavanje mogućnosti vlastitog tijela kao i usvajanje društvenih, radnih i kulturnih vrijednosti. Plesom potičemo umjetnički i kreativni izričaj te razvijamo tjelesni potencijal svakog djeteta.

Bilo da se odlučite za rekreativnu ili sportsku (natjecateljsku) varijantu ovog programa Vaše dijete će iskusiti dobrobiti bavljenja plesnim aktivnostima.

Rekreativno bavljenje plesom u našem centru podrazumijeva svjesnost nas koji radimo s djecom da u toj dobi prolaze kroz osjetljivu životnu fazu i da doživljavaju burne promjene u rastu i razvoju. Ni u kojem slučaju ne dijelimo djecu na „više“ i „manje“ sposobne već ih usmjeravamo i dajemo im tjelesne zadatke prema njihovim trenutnim mogućnostima, pa prema tome i ocjenjujemo njihov napredak.

Ples kao sport podrazumjeva predano učenje i pripreme na tjelesnoj, tehničkoj i plesno – elementarnoj izvrsnosti djeteta da bi nakon savladavanja navedenih stavki bilo sposobno samostalno vladati vlastitim tijelom, plesnom scenom i plesnom izvedbom na nastupima, revijama i natjecanjima.

Ponosni smo na medalje naših mladih plesača sa svjetskih i europskih prvenstava (IDO, WADF), međunarodnih natjecanja i više od 25 naslova prvaka RH u Salsi, Bachati, Disco Fox-u, latinsko – američkim, standardnim plesovima i kombinaciji 10 plesova (HSDS, HŠPS). Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama. Obratite nam se s povjerenjem!