PLESNI TEČAJ ZA ODRASLE – (latino ili društveni)

PLESNI TEČAJ ZA ODRASLE – (latino ili društveni)

  1. TEČAJ DRUŠTVENIH PLESOVA (Disco Fox, Foxtrot, Engleski i Bečki Valcer)

ili

  1. TEČAJ LATINO PLESOVA (Salsa on1, Bachata, Kizomba, Argentinski Tango)

(Upisi u tijeku! 099 3 779 799)

 

Obuhvaćaju savladavanje po četiri najvažnija plesa današnjice koja se izvode na svim zabavama, partijima, vjenčanjima i dr. prigodama.

Odlučili smo se za kvalitetu naučenoga programa a ne za kvantitetu, nekad je manje puno više! Cilj nam je da završetkom našeg tečaja zaista znate plesati i da se osjećate ugodno, samostalno i sigurno na plesnom podiju.

Za one željne znanja i plesne širine uvijek Vam je na raspolaganju uključenje u našu Hoby rekreativnu grupu (pogledaj Hoby rekreativna grupa za odrasle).

Tečaj je podijeljen na početni (2 x tjedno po 60 min., mjesec dana), srednji stupanj (2 x tjedno po 60 min., mjesec dana) i na napredni stupanj (2 x tjedno po 60 min., mjesec dana). Programi i način rada plod su 25 god. plesnog iskustva i rada s ljudima. Upis srednjeg i naprednog nakon početnog stupnja samo je Vaša odluka…

Bitno je napomenuti da znanjem s našeg početnog stupnja već možete samostalno i sigurno zaplesati u svakoj prilici. Želimo Vam ugodne trenutke!

STAROSNI UZRAST:

Ne postoje ograničenja, uz malo volje i rada naše programe su savladali srednjoškolci, studenti, odrasli i umirovljenici. Jednostavno je… upišete, učite i plešete, zabavljate se i naučite! Ne postoji osoba koja je željela plesati a nije uspjela naučiti!

OPIS:

Upisom na tečaj u „Boleru“ osiguravate si savršenu tjelesnu aktivnost za svaku dob koja će Vas okupirati, intrigirati i ponuditi Vam vrhunski izazov u svakom smislu. Bavljenje plesom karakterizira i sklapanje novih poznanstava, mnoštvo kvalitetnog druženja i zabave!

Učite i savladajte nove vještine, upoznajte mogućnosti vlastitog tijela, usvojite društvene, radne i kulturne vrijednosti, potičite umjetnički i kreativni izričaj te razvijajte vlastiti tjelesni potencijal. Ples zaslužuje biti dijelom svakog „modernog“ čovjeka!

VODITELJ PLESNOG TEČAJA: Igor Vajnberger, šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu (HSDS – IDO), 13. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Salsi, 4. mjesto na WADF Europskom prvenstvu u Salsi, 2. i 8. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Mambu, 10. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u, 2. mjesto na WADF Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u… Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama. Obratite nam se s povjerenjem!

Obratite nam se s povjerenjem – KUC „Bolero“ 099 3 779 799!