HOBY REKREATIVNA GRUPA ZA ODRASLE

HOBY REKREATIVNA GRUPA ZA ODRASLE

Sekcija: HOBY REKREATIVNA GRUPA   (Upisi u tijeku! 099 3 779 799)

STAROSNI UZRAST:

Ne postoje ograničenja, uz malo volje i rada naše programe su savladali srednjoškolci, studenti, odrasli i umirovljenici. Jednostavno je… upišete, učite i plešete, zabavljate se i naučite! Ne postoji osoba koja je željela plesati a nije uspjela naučiti!

PROGRAM:

Disco Fox, Foxtrot, Engleski i Bečki Valcer, Salsa (on1, on2), Bachata, Argentinski Tango, Kizomba, sportski latinsko američki, standardni i linijski plesovi…

OPIS:                   

Naša Hoby rekreativna grupa namjenjena je polaznicima koji su uvijek u potrazi za više plesnog znanja i informacija ili za zabavnom i učinkovitom rekreacijom u dužem vremenskom periodu u ustaljenim terminima (tijekom cijele godine). Bitna je Vaša želja za učenjem i rekreiranjem, ne i trenutni nivo Vašeg plesnog znanja!

Ples je savršena tjelesna aktivnost za svaku dob koja će Vas okupirati, intrigirati i ponuditi Vam vrhunski izazov u svakom smislu. Bavljenje plesom karakterizira i sklapanje novih poznanstava, mnoštvo kvalitetnog druženja i zabave!

Program sekcije je plesno i elementarno vrlo širok, zabavan i atraktivan te na satima analitički razlagan u najmanje detalje i razumljivim, učinkovitim načinom prenošen polaznicima. Kako bi zaista shvatili način funkcioniranja plesnih struktura poučavamo Vas razmišljati i plesati na način kako to rade iskusni plesači.

Naše ključne osobine su veliko znanje, iskustvo i strpljenje kojima rješavamo sve Vaše probleme s kojima se susrećete u procesu plesne edukacije bilo da ste početnog, srednjeg ili naprednog nivoa te pružamo odgovore na sva Vaša pitanja.

Za uplaćenu članarinu kod nas dobivate puno, puno više, obratite nam se s povjerenjem!

VODITELJ HOBY GRUPE: Igor Vajnberger, šesterostruki prvak RH u Salsi i Mambu (HSDS – IDO), 13. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Salsi, 4. mjesto na WADF Europskom prvenstvu u Salsi, 2. i 8. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Mambu, 10. mjesto na IDO Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u, 2. mjesto na WADF Svjetskom prvenstvu u Disco Fox-u… Sva ta priznanja rezultat su znanja, iskustva, kontinuiranog i predanog rada našeg plesno – stručnog kadra te naša najbolja promocija i reklama!

Obratite nam se s povjerenjem – KUC „Bolero“ 099 3 779 799!